Integrasi Xero Malaysia

Mengoptimumkan pengurusan bayaran dan akaun dengan penyegerakan data yang lancar dengan menghubungkan akaun Xero anda kepada PayrollPanda

Selaraskan dengan Xero

Mengenai Xero

Xero menyediakan perisian perakaunan cloud yang mudah digunakan, menyediakan tugas kewangan untuk perniagaan apa-apa saiz.

Xero Dashboard
Integrate with Jibble

Xero + PayrollPanda

Sepadukan akaun Xero dan PayrollPanda anda untuk menyelaraskan pengurusan kewangan dengan menjana bil secara automatik, dan memetakan item pembayaran dan penerima ke akaun perbelanjaan dan kenalan Xero anda.

Menyatupadukan Xero dan PayrollPanda -> 

Cerapan Kewangan Masa Nyata

Akses data kewangan yang dikemas kini dalam Xero dengan satu klik atau data disegerakkan secara automatik daripada PayrollPanda selepas setiap penggajian dijalankan. Pastikan akaun yang tepat dan lengkap dengan kerja manual yang minimum.

Run Payroll
Run Payroll

Jimat Masa dan Kos

PayrollPanda dan Xero mengautomasikan tugas perakaunan, menjimatkan masa dan meminimumkan ralat. Jalankan senarai gaji dalam beberapa klik dan segerakkan maklumat yang diperlukan ke akaun anda secara automatik dengan ketepatan yang dikekalkan.

Antara Muka Mesra Pengguna

PayrollPanda dan Xero mengutamakan antara muka yang mudah digunakan dan ringkas untuk pengurusan penggajian dan perakaunan yang mudah, sesuai walaupun untuk bukan akauntan atau kakitangan HR.

100% user friendly
Multiple employees

Kebolehskalaan dan Fleksibiliti

Penyepaduan PayrollPanda dan Xero menyediakan penyelesaian yang menyesuaikan diri dengan keperluan perniagaan anda. Infrastruktur berasaskan cloud memudahkan akses dan kemas kini yang mudah, memastikan kecekapan dan kebolehsuaian proses penggajian anda dari semasa ke semasa.

Pemindahan Data Diperkemas

Ucapkan selamat tinggal kepada kemasukan data manual dengan perisian penggajian Xero Malaysia dan tingkatkan produktiviti dalam operasi perniagaan anda. Perkemas proses anda dan fokus pada pertumbuhan.

Integrate PayrollPanda and Xero
Integrate with Xero

Mulai hari ini!

  1. Daftar untuk akaun PayrollPanda dan nikmati 30 hari pertama percuma.
  2. Pergi ke Integrasi dalam PayrollPanda dan pilih Xero.
  3. Sambungkan akaun Xero anda dengan PayrollPanda untuk mula menyegerakkan butiran penting untuk pemprosesan gaji yang lancar.
  4. Anda sudah bersedia untuk berguling!

Soalan Lazim (FAQs)

Beberapa soalan lazim...

Pengguna boleh memproses gaji Malaysia dengan menyepadukan Xero dengan PayrollPanda, memperkemas keseluruhan proses pengurusan gaji.

Ya, Xero memudahkan pembayaran gaji dengan menyepadukan dengan PayrollPanda, membolehkan pemprosesan gaji yang lancar. Penyepaduan ini membantu menyatukan item senarai gaji, mengurus pembayaran dan memastikan pematuhan terhadap peraturan cukai, menjadikan pengurusan gaji lebih cekap dan kurang memakan masa.

Ya, sistem perakaunan berguna untuk perniagaan kecil. Ia membantu menjejaki pendapatan dan perbelanjaan, mengurus aliran tunai dan kekal mematuhi cukai. Xero ialah pilihan yang baik untuk syarikat kecil dan menawarkan integrasi berguna yang memudahkan tugas seperti invois, senarai gaji dan penyesuaian.

Permudahkan proses gaji anda hari ini!

Gunakan PayrollPanda PERCUMA selama 30 Hari! Tiada kad kredit diperlukan.

Cuba Sekarang

Copyright © 2023 Payroll Panda Sdn Bhd. All Rights Reserved.