Sistem Gaji Diluluskan LHDN

Jalankan senarai gaji dalam beberapa minit tanpa perlu risau tentang pematuhan. Dengan pengiraan PCB, potongan berkanun, pelepasan cukai dan pengecualian.

CUBA SECARA PERCUMA

Jimat masa, tingkatkan kecekapan

Permudahkan pemprosesan gaji bulanan anda dengan tindakan automatik yang dilakukan dengan mematuhi sepenuhnya keperluan LHDN dan Akta Pekerjaan 1955.

Gaji yang tepat setiap masa

Anda hanya perlu masukkan data yang diperlukan sekali, dan kami akan melakukan yang lain. Daripada pengendalian peraturan potongan yang berbeza seperti PCB, KWSP, PERKESO, SIP dan HRDF setiap bulan, kepada data cukai yang tepat sedia untuk e-filing setiap tahun.

Elakkan hukuman yang berat

PayrollPanda menawarkan lebih 80+ item senarai gaji yang dipratetap meliputi imbuhan, faedah dalam bentuk barangan, pra-syarat dan banyak lagi. Pratetap sedia untuk ditambahkan pada senarai gaji anda, dengan mematuhi sepenuhnya peraturan berkanun.

Memudahkan e-filing LHDN pekerja

Jana Borang EA pekerja dengan satu klik dan kongsikannya melalui e-mel. Setiap penambahan dan potongan dalam slip gaji pekerja boleh ditetapkan untuk dipaparkan di borang EA sambil mengambil kira had pengecualian PCB.

Slip gaji mudah dan tepat

Ambil kawalan sepenuhnya dengan menetapkan dasar penggajian syarikat anda, kitaran gaji dan peraturan proration untuk pekerja baharu, lepasan dan kenaikan gaji. Tentukan jenis pelarasan atau potongan gaji baharu mengikut keperluan dan tetapkannya untuk ditambah sekali atau berulang setiap bulan.

Selaraskan slip gaji dengan kehadiran

PayrollPanda menyokong integrasi dengan aplikasi HR seperti Jibble, Zoho dan altHR. Selaraskan waktu kerja pekerja, kerja lebih masa, cuti dan tuntutan dalam beberapa klik.

Laporan di hujung jari anda

Dapatkan pandangan menyeluruh mengenai gaji, caruman, perbelanjaan dan eksport data pada bila-bila masa. Jika anda menjalani audit oleh LHDN, anda boleh menjana fail audit LHDN dengan mudah melalui sistem gaji kami.

Panduan gaji setiap langkah

Terima sokongan daripada pasukan sembang langsung kami, atau melalui artikel bantuan terperinci kami. Pasukan kami bersedia untuk menyokong anda melalui kebimbangan mengenai pemprosesan gaji.

Mulakan secara PERCUMA

Percubaan percuma selama 30 hari. Cuba Sistem Gaji Terunggul yang Diluluskan LHDN hari ini!

Daftar SEKARANG!

Permudahkan proses gaji anda hari ini!

Gunakan PayrollPanda PERCUMA selama 30 Hari! Tiada kad kredit diperlukan.

Cuba Sekarang

Copyright © 2023 Payroll Panda Sdn Bhd. All Rights Reserved.