Integrasi altHR

Permudahkan keseluruhan proses HR anda dengan lancar dengan dua penyelesaian perisian yang serasi; altHR & PayrollPanda

Selaraskan dengan altHR

Mengenai altHR

AltHR merevolusi pengurusan HR dengan set alat yang komprehensif. Dari rekrutmen kepada penglibatan kakitangan, altHR menyederhanakan proses HR untuk syarikat-syarikat semua saiz.

altHR employees
altHR employee details

altHR + PayrollPanda

Jimat masa bagi tugas-tugas HR yang membosankan apabila menggunakan altHR dan PayrollPanda. Mencipta pekerja secara automatik, menyegerakkan butiran perbelanjaan dan benarkan pekerja mengakses slip gaji dengan mudah setelah senarai gaji bulanan selesai.

Menyatukan altHR kepada PayrollPanda ->

Integrasi Data yang Lancar

Serahkan pekerja baharu ke altHR dan minta profil pekerja mereka dibuat secara automatik di PayrollPanda. Bergantung pada satu sumber kebenaran untuk butiran pekerja, pastikan kesilapan pada tahap minimum.

PayrollPanda employee page
Payslip and claim

Permudahkan Urusan Gaji

Selaraskan perbelanjaan dan tuntutan daripada altHR kepada PayrollPanda untuk membayar balik pekerja berserta pembayaran gaji mereka. Menguruskan gaji dan kewangan tidak pernah semudah ini.

Aksesibiliti Mobile

Perkasakan pasukan anda dengan aplikasi mudah alih altHR, menyediakan akses semasa dalam perjalanan yang mudah kepada fungsi HR yang penting. Dihubungkan dengan PayrollPanda, pekerja boleh mengurus perbelanjaan dan melihat slip gaji dengan mudah pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja.

PayrollPanda and altHR on mobile
Payroll items on payslip

Penguasaan Gaji Dipermudahkan

Uruskan keseluruhan proses penggajian anda dengan mudah dengan PayrollPanda. Daripada mengautomasikan pengiraan gaji dan cukai kepada menjana slip gaji, PayrollPanda memudahkan setiap langkah.

Pematuhan Cukai Automatik

PayrollPanda ialah sistem gaji yang diluluskan LDHN, yang memastikan pengiraan dan pemfailan gaji dan cukai yang tepat, meminimumkan ralat dan memastikan pematuhan dengan keperluan kerajaan.

PayrollPanda and LHDN
PayrollPanda and altHR support

Sokongan Dedikasi

Dapatkan sokongan profesional mengenai penggajian dan urusan HR daripada dua pakar terkemuka. Hubungi melalui e-mel dan sembang langsung untuk menerima sokongan diperibadikan pada setiap pertanyaan.

Berikut ialah cara untuk bermula:

  1. Buat akaun PayrollPanda dan dapatkan 30 hari pertama secara percuma.
  2. Pergi ke altHR dan pilih Tetapan > Integrasi
  3. Sambungkan akaun altHR anda ke PayrollPanda dan konfigurasikan tetapan yang diperlukan untuk mengoptimumkan tugas HR rutin.
  4. Itu sahaja!
Integrate with altHR

Soalan Lazim (FAQs)

Beberapa soalan lazim...

Ya, altHR mengintegrasikan dengan lancar dengan PayrollPanda, menyediakan pengguna dengan penyelesaian HR dan gaji yang komprehensif.

Penyelesaian HR terbaik di Malaysia bergantung kepada keperluan perniagaan anda. Pilihan popular seperti Jibble, altHR, dan Zoho Orang menawarkan penjejakan kehadiran, pengurusan meninggalkan, dan penilaian prestasi. Walaupun ini adalah penyelesaian HR yang hebat, mereka tidak mempunyai ciri-ciri payroll tetapi boleh dibendung dengan integrasi mereka dengan PayrollPanda, perisian penggajian terkemuka di Malaysia.

Sistem HR mengotomatiskan tugas-tugas penting seperti penjejakan kehadiran dan pengurusan meninggalkan, meningkatkan kecekapan dan pematuhan. Selain itu, integrasi dengan sistem payroll seperti PayrollPanda memastikan pemprosesan payroll yang tepat dan pematuhan cukai, menawarkan penyelesaian lengkap untuk keperluan HR dan payroll.

Permudahkan proses gaji anda hari ini!

Gunakan PayrollPanda PERCUMA selama 30 Hari! Tiada kad kredit diperlukan.

Cuba Sekarang

Copyright © 2023 Payroll Panda Sdn Bhd. All Rights Reserved.