Muat turun Templat Slip Gaji dan Laporan Gaji 2024 PERCUMA!
Slip gaji individu

Slip Gaji Individu

Templat ini meliputi semua butiran slip gaji yang penting, termasuk gaji kasar, caruman KWSP, PERKESO, potongan cukai, caruman majikan dan gaji bersih.

Excel | Google Sheets | PDF

Slip Gaji Individu dengan HRDF

Templat ini menggabungkan bahagian sumbangan HRDF. Levi HRDF merupakan keperluan penting bagi majikan yang memenuhi kriteria tertentu.

Excel | Google Sheets | PDF

Slip gaji individu dengan HRDF
Laporan gaji bulanan

Laporan Gaji Bulanan

Templat ini memudahkan anda merekod senarai gaji keseluruhan syarikat bagi bulan tertentu. Amat berguna untuk menganalisis perbelanjaan gaji bulanan anda serta memastikan pematuhan dengan undang-undang yang berkenaan.

Excel | Google Sheets | PDF

Laporan Gaji Bulanan Terperinci

Laporan ini memberikan pandangan menyeluruh tentang senarai gaji keseluruhan syarikat anda bagi bulan tertentu, memberikan analisis tentang kos pekerja, potongan, dan caruman majikan.

Excel | Google Sheets | PDF

Laporan gaji terperinci dengan caruman majikan
Laporan gaji terperinci dengan HRDF

Laporan Gaji Bulanan Terperinci dengan HRDF

Laporan ini memuatkan bahagian tersendiri untuk sumbangan HRDF, memberikan perincian yang jelas tentang jumlah levi HRDF bagi setiap pekerja.

Excel | Google Sheets | PDF

Permudahkan Proses Gaji dengan PayrollPanda

Ucapkan selamat tinggal kepada pengiraan manual dan kertas kerja! Dengan PayrollPanda, anda boleh mengautomasikan proses gaji, menjimatkan masa, mengurangkan kesilapan dan memastikan pematuhan undang-undang buruh Malaysia.

Slip Gaji Tepat dan Selamat

Kurangkan kesilapan manusia dan hasilkan slip gaji yang tepat untuk pekerja anda dengan cepat dan efisien. Pastikan pemotongan KWSP, PERKESO, pemotongan cukai, dan caruman berkanun lain selaras dengan keperluan yang tepat.

Pengurusan Data Pekerja

Simpan dan uruskan maklumat pekerja dengan selamat melalui sistem layan diri pekerja kami. Kemas kini butiran pekerja, gaji, elaun, dan potongan dengan mudah dan tepat mengikut keperluan anda.

Pengiraan Gaji Automatik

Sediakan peraturan automatik untuk komponen gaji, bonus, kadar lebih masa dan elaun. Kira gaji bersih dengan tepat berdasarkan formula dan peraturan pratetap.

Penjanaan Payslip Mudah dan Cepat

Hasilkan slip gaji profesional dan terperinci untuk setiap pekerja serta-merta. Hantar slip gaji terus kepada pekerja secara elektronik atau dalam bentuk cetakan.

Berhenti Membuang Masa dengan Proses Gaji!

Ambil langkah ke arah proses penggajian yang diperkemas, pengiraan yang tepat dan pematuhan undang-undang buruh Malaysia. Automatikkan penjanaan slip gaji anda dengan PayrollPanda dan nikmati 30 hari secara PERCUMA!

Mulakan SEKARANG!

Permudahkan proses gaji anda hari ini!

Gunakan PayrollPanda PERCUMA selama 30 Hari! Tiada kad kredit diperlukan.

Cuba Sekarang

Copyright © 2023 Payroll Panda Sdn Bhd. All Rights Reserved.