Integrasi Gaji Zoho People

Perkemas operasi perniagaan anda dengan alat intuitif Zoho People dan integrasi lancar dengan PayrollPanda untuk pemprosesan gaji yang mudah.

Selaraskan dengan Zoho People

Mengenai Zoho People

Alami proses perniagaan yang dioptimumkan dengan alat intuitif Zoho People yang komprehensif, termasuk aliran kerja yang boleh disesuaikan, pelaporan yang mantap dan pengurusan pekerja yang lancar, semuanya direka untuk meningkatkan kecekapan dan merangsang pertumbuhan HR.

Zoho People pages
Syncing PayrollPanda with Zoho People

Zoho People + PayrollPanda

Tingkatkan pengurusan tenaga kerja anda dengan integrasi Zoho People dan PayrollPanda. Segerakkan waktu kerja, kerja lebih masa, cuti berbayar dan tidak bergaji antara kedua-dua platform, dan sediakan akses mudah slip gaji kepada pekerja.

Mengintegrasikan Zoho dan PayrollPanda ->

Analitis HR yang Teguh

Dapatkan cerapan berharga tentang tenaga kerja anda dengan prestasi masa nyata, kehadiran dan data gaji yang disegerakkan antara Zoho People dan PayrollPanda.

Running payroll
Ease of running payroll

Kecekapan melalui Automasi

Tingkatkan proses penggajian anda dengan mudah. Hapuskan input manual waktu gaji dan lancarkan senarai gaji anda dengan perisian penggajian Zoho People.

Penyegerakan Data yang Mudah

Segerakkan data daripada Zoho People ke dalam PayrollPanda dalam beberapa saat dengan memastikan ketepatan pemindahan rekod kehadiran dan meninggalkan baki untuk menyelaraskan pemprosesan gaji.

Syncing payroll data
Payroll details

Pelaporan Gaji Komprehensif

Akses laporan terperinci untuk mendapatkan pandangan kewangan yang berharga; daripada ringkasan gaji kepada laporan cukai yang boleh disesuaikan, memperkasakan keputusan termaklum dan perancangan strategik dalam perniagaan anda.

Platform Gaji Mesra Pengguna

Antara muka mesra pengguna PayrollPanda memudahkan tugas penggajian yang kompleks. Dengan pengiraan yang lancar dan penjanaan laporan yang mudah, ciri kami direka untuk navigasi yang mudah, memastikan kecekapan operasi untuk perniagaan dalam sebarang saiz.

Payrollpanda run payroll page
Integrate Zoho People with PayrollPanda

Mulai hari ini:

  1. Daftar untuk akaun PayrollPanda dan nikmati 30 hari pertama secara percuma.
  2. Navigasi ke Integrasi dalam PayrollPanda, kemudian pilih Zoho People.
  3. Sambungkan akaun Zoho People anda dengan PayrollPanda untuk mula menyegerakkan butiran yang diperlukan untuk senarai gaji yang lancar.
  4. Anda telah siap sedia!

Soalan Lazim (FAQs)

Beberapa soalan lazim...

Ya, anda boleh menjalankan senarai gaji Malaysia dengan Zoho dengan menyepadukan akaun Zoho People anda dengan PayrollPanda, perisian penggajian yang diiktirafkan oleh LHDN yang disesuaikan khusus untuk perniagaan Malaysia.

Proses penggajian biasa di Malaysia melibatkan pengiraan yang rumit dan tugas pematuhan. Walau bagaimanapun, penyepaduan kami dengan Jibble, Zoho People dan altHR memudahkan perkara ini dengan menyegerakkan penjejakan masa dan data HR dengan PayrollPanda, memperkemas pengiraan dan mengurangkan ralat.

Ya, mempunyai data cuti adalah penting untuk menjalankan senarai gaji dengan tepat kerana ia mempengaruhi gaji pekerja. Dengan penyepaduan PayrollPanda dengan Zoho People, menyegerakkan data cuti menjadi mudah, memastikan pengiraan gaji yang tepat dan meminimumkan ralat.

Menyediakan penyepaduan antara PayrollPanda dan Zoho adalah mudah. Pengguna boleh mendaftar untuk PayrollPanda, pergi ke Integrasi, dan klik pada Zoho People untuk menyambungkan akaun mereka. Ia adalah proses mudah yang memastikan penyegerakan data yang lancar antara kedua-dua platform.

Permudahkan proses gaji anda hari ini!

Gunakan PayrollPanda PERCUMA selama 30 Hari! Tiada kad kredit diperlukan.

Cuba Sekarang

Copyright © 2023 Payroll Panda Sdn Bhd. All Rights Reserved.