Biztory ialah sistem perakaunan awan pintar yang dibangunkan oleh sekumpulan anak muda Malaysia dengan matlamat untuk menyediakan penyelesaian perakaunan yang mesra pengguna kepada PKS dan syarikat baharu di Malaysia.

Ditubuhkan pada 2003, Vlan Asia adalah penyedia perkhidmatan awan utama yang berkembang pesat, membantu perniagaan dengan teknologi melalui pendigitalan dan memberi perkhidmatan kepada pelanggan di seluruh Asia.

Perkhidmatan perakaunan awan terkemuka di Malaysia untuk peruncit, francais dan syarikat baru.

Matlamat kami adalah untuk menjadikan kehidupan lebih baik untuk perniagaan kecil, akauntan dan komuniti mereka di Malaysia. Kami komited untuk memenuhi keperluan mereka, bukan sahaja melalui penyelesaian perisian yang inovatif tetapi juga dengan menyediakan sokongan yang meluas.

Era IoT, kecerdasan buatan, robotik dan industri 4.0 mencabar kecekapan proses penggajian manual. Syneffo Solutions menyediakan perkhidmatan dan automasi tanpa kerumitan supaya gaji anda diproses tanpa kesilapan. Kami akan menjaga keperluan kawal selia lain seperti Borang E dan EA tanpa YURAN tambahan. Sila klik pada pautan di bawah untuk mendapatkan butiran lengkap perkhidmatan kami.

Kami pakar dalam menyediakan penyelesaian One Stop Payroll & HR kepada pelanggan kami.

FVT Corporate Advisory Sdn Bhd menawarkan pelbagai perkhidmatan perundingan dengan alat dan kepakaran yang diperlukan untuk membantu mengembangkan perniagaan anda. Kami bekerjasama dengan pelanggan kami dari awal hingga akhir, memberi tumpuan kepada keperluan mereka sambil menghasilkan idea baharu, membangunkan strategi yang berkesan dan mereka bentuk penyelesaian berkualiti tinggi dan berskala.

Cuba sistem gaji PayrollPanda secara PERCUMA!

CUBA SEKARANG

Permudahkan proses gaji anda hari ini!

Gunakan PayrollPanda PERCUMA selama 30 Hari! Tiada kad kredit diperlukan.

Cuba Sekarang

Copyright © 2023 Payroll Panda Sdn Bhd. All Rights Reserved.