Tentang KITA

 

PayrollPanda.my ialah perisian penggajian dan sumber manusia dalam talian terkemuka di Malaysia, membolehkan pemilik perniagaan dan pengurus HR menjalankan senarai gaji yang diluluskan LHDN dalam beberapa klik sahaja. Ia menjadikan senarai gaji mudah dan cepat – ia sangat mudah untuk digunakan sehingga tiada latihan diperlukan.

Selain pengurusan gaji, PayrollPanda dilengkapi dengan pengurusan cuti dan pangkalan data pekerja. Kami terus menambah baik produk kami, biasanya mengeluarkan kemas kini baharu setiap dua minggu.

PayrollPanda digunakan oleh beribu-ribu PKS Malaysia dari semua industri dan telah dinilai tinggi oleh pelbagai tapak semakan.

Pasukan kami terdiri daripada 70+ kakitangan yang bersemangat yang bertujuan untuk membawa kecekapan HR awan kepada perniagaan Malaysia. Kami berbangga dengan perkhidmatan pelanggan kami yang cemerlang, semuanya berpangkalan di Malaysia, dan sedia untuk menawarkan sokongan melalui sembang, e-mel dan telefon.

PayrollPanda.my ialah sebahagian daripada Jibble Group Sdn Bhd. Di Jibble Group, kami sedang membina apl HR bertaraf dunia seterusnya melalui dua produk kami, Jibble dan PayrollPanda.

Keep compliant with PayrollPanda

Permudahkan proses gaji anda hari ini!

Gunakan PayrollPanda PERCUMA selama 30 Hari! Tiada kad kredit diperlukan.

Cuba Sekarang

Copyright © 2023 Payroll Panda Sdn Bhd. All Rights Reserved.