eGaji

Automasi pengiraan gaji, pastikan pematuhan, dan mudahkan pengurusan gaji.

CUBA SECARA PERCUMA
Automated salary calculations and

Pemprosesan Gaji Automatik

Ucapkan selamat tinggal kepada spreadsheet manual dan kesilapan. PayrollPanda mengautomasikan keseluruhan proses gaji, dari pengiraan gaji dan potongan hingga penjanaan slip gaji.

Pemfailan Cukai yang Dipermudahkan

Kurangkan beban musim cukai dengan pemfailan dan pembayaran cukai automatik. PayrollPanda memastikan anda sentiasa mematuhi peraturan terkini, membolehkan anda menjana laporan statutori dan memfailkan cukai tepat pada masanya dengan mudah.

Generate statutory reports
Pay employees via cheque,

Bayar Mengikut Cara Anda Mahu

Kami memahami kepentingan kemudahan, sebab itu kami menawarkan pelbagai pilihan pembayaran untuk memenuhi keutamaan pekerja anda, termasuk pemindahan bank langsung, cek, dan wang tunai.

Slip Gaji yang Tepat

Cipta slip gaji dan penyata gaji yang terperinci termasuk semua maklumat yang diperlukan, seperti pendapatan, potongan, cukai, dan baki cuti, memastikan ketelusan dan kejelasan untuk pekerja anda.

Payslips showing details of wages and contributions
Employees logging in to request for leave

Portal Layan Diri Pekerja

Beri kuasa kepada pekerja dengan akses kepada slip gaji dan baki cuti mereka pada bila-bila masa, di mana sahaja. Pastikan data gaji sensitif dilindungi kata laluan untuk keselamatan tambahan terhadap akses yang tidak sah.

Layan diri pekerja ->

Pemindahan Bank Langsung

Permudahkan pembayaran gaji kepada kakitangan dan badan statutori dengan pemindahan bank langsung. PayrollPanda berintegrasi dengan bank-bank utama, membolehkan anda memindahkan gaji dengan selamat terus ke dalam akaun pekerja.

Transfer employee salaries directly to their banks
Detailed reports of wages and

Laporan Masa Nyata

Dapatkan wawasan berharga tentang data gaji anda dengan laporan komprehensif kami. Jana laporan terperinci mengenai perbelanjaan gaji, cukai, dan banyak lagi, membantu anda membuat keputusan yang berinformasi dengan data di hujung jari anda.

Integrasi Lancar

Integrasikan PayrollPanda dengan sistem HR dan perakaunan anda yang sedia ada dengan mudah. Sistem eGaji kami direka untuk berfungsi secara lancar dengan perisian perniagaan lain, mengurangkan kemasukan data manual dan meningkatkan kecekapan keseluruhan.

Integrasi Gaji ->

Integrate PayrollPanda with popular software products
Try out PayrollPanda for free

Mulakan Hari Ini!

Alami masa depan pengurusan gaji dengan PayrollPanda. Daftar untuk percubaan percuma sistem ePayroll kami atau hubungi kami untuk demo yang diperibadikan dan rasai perbezaannya secara langsung!

Daftar SEKARANG ->

Soalan Lazim

Beberapa soalan lazim...

Sistem eGaji PayrollPanda adalah penyelesaian gaji dalam talian yang mesra pengguna yang mengautomasikan pengiraan, cukai, dan pemfailan, menjimatkan masa anda dan memastikan ketepatan.

Ya, dengan sistem eGaji PayrollPanda, pekerja boleh mengakses maklumat gaji mereka melalui portal layan diri kami yang intuitif. Mereka boleh melihat dan memuat turun slip gaji, mengemas kini maklumat peribadi, dan menguruskan permohonan cuti.

Perisian eGaji PayrollPanda adalah PERCUMA sepenuhnya untuk 30 hari, membolehkan anda meneroka semua ciri dan manfaat tanpa sebarang komitmen.

Permudahkan proses gaji anda hari ini!

Gunakan PayrollPanda PERCUMA selama 30 Hari! Tiada kad kredit diperlukan.

Cuba Sekarang

Copyright © 2023 Payroll Panda Sdn Bhd. All Rights Reserved.