Cukai dan e-Filing Automatik

Kurangkankan kesilapan dalam pengiraan cukai dan sentiasa mematuhi keperluan terkini daripada badan kerajaan Malaysia.

CUBA SECARA PERCUMA
Calculated taxes

Pengiraan cukai dilakukan untuk anda

Potongan cukai bulanan pekerja (PCB) akan dikirakan mengikut kalkulator LHDN demi memastikan pematuhan penuh. Sistem mengambil kira butiran peribadi, caruman cukai lepas dan lain-lain.

Memudahkan tugasan HR

Sentiasa yakin dengan penyediaan e-filing cukai pekerja baru atau lama. PayrollPanda memastikan anda sentiasa bersedia; muat turun borang TP1 dan TP3 terus daripada aplikasi dan dapatkan pengiraan PCB secara automatik.

Generating forms
Bonus payroll item

Pematuhan cukai terjamin

Pilih daripada 80+ senarai gaji pratetap dalam PayrollPanda yang telah mengambil kira potongan wajib dan pertimbangan cukai untuk pengiraan PCB. Kekal yakin dengan had pengecualian PCB dan penempatan item gaji dalam borang EA sentiasa tepat dan dikemas kini.

Lancarkan proses mengemas kini cukai

Muat turun borang CP22, CP22A dan CP21 dari PayrollPanda kepada mereka yg bekerja melebihi satu syarikat dalam satu tahun kewangan. Pastikan maklumat yang dihantar ke LHDN sentiasa tepat.

CP22 and CP21 form
Adding custom payroll items

Lengkapi bisnes dengan penggajian pintar

Serahkan kerumitan proses gaji yang membosankan kepada pakar. Jangan dihiraukan perihal pengecualian atau pelepasan cukai, semuanya terdapat di dalam senarai gaji yang dirumuskan PayrollPanda.

Penjanaan slip gaji terperinci

Dapatkan slip gaji pekerja dengan maklumat penuh tentang tambahan dan potongan yang ada dalam gaji bulanan. Hantarkan slip gaji terus kepada pekerja melalui e-mel atau cetakan dalam beberapa klik.

Sending payslips
Viewing PCB calculation details

Ketelusan pada setiap langkah

Kurangkan kesulitan pengiraan cukai dengan pengiraan secara automatik untuk anda! Anda tetap mempunyai akses penuh kepada cara PCB dikirakan dengan butiran pengiraan PCB kami.

Sokongan gaji yang lengkap

Pasukan pakar gaji kami sedia membantu anda dengan pengiraan gaji dan pemahaman potongan cukai bulanan. Dapatkan balasan pantas dan kurangkan  kebimbangan mengenai pengiraan gaji anda! Cuba sistem gaji PayrollPanda secara PERCUMA untuk 30 hari pertama selepas mendaftar.

Running payroll with support

Permudahkan proses gaji anda hari ini!

Gunakan PayrollPanda PERCUMA selama 30 Hari! Tiada kad kredit diperlukan.

Cuba Sekarang

Copyright © 2023 Payroll Panda Sdn Bhd. All Rights Reserved.