Siap Gaji untuk Bantuan Perkeso (PERKESO Assist)

Permudahkan caruman bulanan PERKESO dan EIS dengan sistem gaji PayrollPanda.

CUBA SECARA PERCUMA

E-penyerahan

Dengan beberapa klik, anda boleh lengkapkan senarai gaji dan eksport fail yang serasi untuk penyerahan. Jimat masa dengan membuat pembayaran PERKESO dan EIS terus ke bank anda atau melalui portal Perkeso Assist

Sumbangan yang tepat

Pastikan pematuhan kadar caruman pekerja dan majikan kepada PERKESO. PayrollPanda mengautomasikan pengiraan berdasarkan status pekerja, status kediaman, umur dan pelarasan gaji yang lain.

Integrasi bank tempatan

Permudahkan proses pembayaran gaji anda dengan satu platform. Bukan sahaja eksport PERKESO dan EIS PayrollPanda mematuhi Perkeso Assist, tetapi anda juga boleh membuat sumbangan terus melalui bank yang disokong.

Pengiraan automatik

Pengiraan gaji kini lebih mudah. Apabila pekerja anda mencapai had umur tertentu, skim caruman PERKESO dan EIS akan diperbaharui secara automatik oleh sistem gaji kami untuk memastikan pematuhan undang-undang Malaysia yang selamat dan lancar.

Slip gaji dalam talian

Pastikan kejelasan dengan pasukan anda mengenai slip gaji dan pematuhan undang-undang. Sistem gaji kami menghasilkan slip gaji dengan lengkap, termasuk butiran gaji, potongan, serta caruman majikan dan pekerja.

Diluluskan LHDN

Pastikan pematuhan pengiraan KWSP, PERKESO, SIP, HRDF, dan PCB bagi semua pekerja anda. Hindari sebarang penalti dengan pengiraan tepat yang dilakukan oleh sistem gaji kami.

Laporan dan analisis terperinci

Dapatkan laporan yang diperlukan untuk membantu anda mengurus kos gaji dan belanjawan. Lihat pecahan caruman berkanun, kerja lebih masa, elaun dan bonus dengan mudah.

Sokongan pakar penggajian

Dapatkan akses kepada pusat bantuan PERCUMA dan sokongan pelanggan secara langsung dalam aplikasi melalui pasukan sokongan kami yang sentiasa bersedia untuk membantu anda menjawab sebarang pertanyaan.

Permudahkan proses gaji anda hari ini!

Gunakan PayrollPanda PERCUMA selama 30 Hari! Tiada kad kredit diperlukan.

Cuba Sekarang

Copyright © 2023 Payroll Panda Sdn Bhd. All Rights Reserved.